Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hp 280 g1 tower pc tartalmát...

Hp 280 g1 tower pc tartalmát át lehet költöztetni egy másik gépházba?

Figyelt kérdés

I5 4460 3.4ghz cpu

16gb ram

500gb ssd

Hp alaplap

Ezt.a házat támogatja [link] ?

2021. dec. 31. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ott túl sok szabványos méret lenne.
2021. dec. 31. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem bírom beletenni az alaplapot, tápot, stb egy másik házba?

Mert nekem nagyon nem tetszik ez a gépház

2021. dec. 31. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal ezek nem szabványosak, a táp gondolom el sem bírna egy komolyabb kártyát.
2021. dec. 31. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

HP nem suokott szabványos dolgokat csinálni. Ritkán....

Neten keresgéltem angol nyelven,denem találtam egyértelmű infókat

Szerintem próbáld meg!

Az alaplapról láttam képet az méretekben és felfogatásban megfelel az ATX szabványnak. A tápegység már nem biztos, és valószínűleg csak saját magával kompatibilis (van itt egy régebbi hp gép... a tápon 4 helyett két csavar van ott, ahol lennoe kell, és hiába haso.ló az alaplapi tápcsatlakozó, mégis más, nem atx... van olyan hely, ahol az atx-en ágV van, HP-nál meg 12V... 😅 )

Persze ez teljesen más gép... nem tudok utánanézni sajnos. Ah alaplapot megkockáztatom.

Elvileg alsó tápos házban is működnie kéne, hiszen most is olyan az elrendezése, csak fejtetőre van állítva a szokásoshoz képest.

Szóval movel nem biztos a táp rögzítése, így olyat választanék, amiben alul van a tápegység.

Illetve ránézésre ez mATX méret, de nem biztos, hogy belemegy.. méreteknek nézz még utána, hátha... (motherboard size kulcsszóval + gép típusl

2021. dec. 31. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!