Acer Predator 17X (GX-791-73KD) Notebook tudja kezelni az 5tb HDD-t ?
Igen. Rendszer függő. Win7-től felfelé már csak partícionálás kérdése.
Azt megkérdezhetem, hogy minek ekkora kapacitású HDD egy laptopba? Csak lkíváncsiság. :)
Hát igen... Anno 16500 Ft-ért vettem az ASUS NAS-t, amit ma is haszálok. Ma 2x3 Tb WD RED HDD-vel. Így volt 60e Ft. "Kicsit" elszálltak az árak itt is. :( Ezt nem néztem a válasz előtt.
Egy "Brandt gép" viszont jó lehet seed-szervernek. 20e Ft-ért használtan már lehet kapni. Nem életbiztosítás persze, mert ezek a legolcsóbb alkatrészekből készültek, de azért strapabírók.
Olyan olcsón :O
Linkelnéd nekem kérlek, ha még van ilyen árba.
Mert ahogy nezem olcsobbak a 3,5 feles hdd-k mint a 2,5 felesek. Csak nekem laptop van egyedül a háztartásba.
De így ha lenne olcso nas akkor tuti vennék 3,5 feles hdd-t
6 éve volt... Most ránéztem a használt árakra is. ANYÁM! Tudtam, hogy felmentek az árak...de ennyire?
Azért nincs baj, mert a magyar ember találékony! :)
Én ezt tenném a mai árak mellett:
Egy egyszerű, használt gép: 20e Ft
Jó minőségű WiFi kártya újonnan: 5e Ft.
HDD-t kell bele tenni, és Íme: Egy NAS.
Ha egyedül, vagy kettesben élsz a pároddal, akkor felesleges a NAS. Ez olyanoknak jó, mint én, aki együtt él több generációval egy nagy házban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!