Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probláma?

Gy111 kérdése:

Mi lehet a probláma?

Figyelt kérdés

Sziasztok, haveromnak lenne egy ilyen problémája:

Egy olyan problémába ütköztem hogy a számítógép működik viszont képet nem ad ki. Kábel problémát kizárnám mert próbáltam HDMI vel és VGA kábellel is a videókártyám, ellenben nem ad ki képet, a hűtő ventilátorok pörögnek mint a videó kártyán is mint a processzor és a számítógépre rakott hűtők.Próbáltam másik videókártyával is ugyanaz a jelenség fogadott. A segítséget előre is köszönöm.

2021. dec. 28. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Köss egy csipogót az alaplapra, az elcsipogja neked, hogy mi a baja.
2021. dec. 28. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ
2021. dec. 28. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy a hangszóró hogy hátha kicsipogja a hol akad meg a postolásban, vagy ha van IGP akkor próbáld meg alaplapi kimenetről hátha lesz valami.
2021. dec. 28. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem videokártya, akkor általában memória hiba szokott ilyet okozni. Végig kell próbálni minden kombinációt. Lehet a ram a hibás,de lehet, hogy az egyik foglalat.

Illetve lehet gond a háttértár is... az legyen lehúzva. Lényegében a hibafelderítés alatt. Minden legyen lehúzva, ami nem létszükséglet (bekapcsoló gomb és tápellátások)

Bios reset is mehet.

Hangszóró nem csipog semmit. Csak a speaker ad hibaüzrnetet, vagy újabb alaplapokon ledekkel jeleznek.

2021. dec. 29. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!