Ez a gép mennyire lenne alkalmas a mai játékokra és pár régire ?
Új gépet tervezek venni, ezt a kombót szemeltem ki magamnak: ASUS PHOENIX GEFORCE GTX 1050 TI 4 GB
És egy I7 2600 lenne a szerencsés.
Nos a kérdésem a következő, milyen alaplapot válasszak és tápot, nem nagyon értek ezekhez. Viszont gépházból egy fajta elnyerte a tetszésem.
Ebbe a gépházba szeretném betuszkolni őket: FCPC V05
Procihűm van hozzá de alaplapom nincs ahhoz nem is értek nagyon de nem szeretnék olyan sokat költeni arra. Akár használtan is megtenné nekem.
Bitfenix Formula GOLD 450/550W 20k
Annak a háznak az eleje teljesen zárt, nincs légáramlás olyan nézz, mint pl.:Zalman S2/T7
Hardverapró.hu/alaplap
Normális VRM-je legyen!!
Sajnos embertelenül túl vannak árazva jelenleg ezek a 1155-ös alaplapok a hardveraprón. 20k alatt szinte csak H61-esek vannak. 25-ért találtam egy Asrock Z77 Extreme4-et, hűtött vrm-el.
Őszintén szólva ennyit nem adnék egy 1155-ös alaplapért, mert AMD AM4-es B450-es chipset-el már 15-ért is lehet venni lapokat és azért az már egy másik kategória, de ha már minden áron 1155-öt akarsz, ez alá nem adnám.
Nem érdemes ilyen régi gépet építeni sajnos. A proci kb a 2018-ig megjelent játékokat képes futtatni. A videokártya elmegy kb 2019-ig
A házból olyat kéne, aminek tényleg vannak elől is ventilátorai, illetve a plexi oldalasokat is kerülném, mert nagyon hamar csúnyák lesznek. Üveg/tempered glass oldalúakat keresd, ha szeretnél betekintést. Sokkal szebb, fényesebb, karcállóbb.
Videokártya... ha ez fér a keretbe, akkor ez okés... nem tudom épp most mennyi már... 60-70?
A többi:
10100F/10105F 30 ezer
H410/H510/B460 lap max 25 ezer (M.2 foglalat jó ha van)
2x8 GB RAM 2666 mhz+ 20 ezer
SSD-HDD-STB... igény szerint.
Táp, ahogy írták, bitfénix formula gold
Ha ezekre nincs pénz, akkor nézünk valamit használtan, csak írj több infót!
(Esetleg nézz szét nezen, hogy van-e valami használt 10100 konfig a kereteden belül)
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
4. Mennyi a kereted rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!