Egyszerűsített adásvételi szerződés xbox konzol eladáshoz létezik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 20:32
1/2 anonim válasza:
Ingó adásvételi szerződésnek hívják, kereséssel találhatsz egy pár mintát:
Szerepeljen benne az eladó és a vevő neve, címe, születési helye és ideje, lakcíme, személyi igazolványi száma; írjátok le benne az eladni kívánt eszköz gyártóját, típusát, sorozatszámát; a termék árát, annak teljesítési módját (például részletfizetés, átutalás esetén); hogy a vevő mikor, hogyan veszi át a terméket (például ha esetleg postán küldenéd); hogy a terméket a vevő megnézte;a terméket az eladó pedig per-, igény- és tehermentesen működőképes állapotban adja át.
Kinyomtatjátok két példányban aláírja az eladó és a vevő illetve két tanú.
2/2 anonim válasza:
Annyit nem ér az egész, hogy ennyi időt elb@ssz vele. Xbox-ra adásvételi nettó hülyeség. Én életem során 3 konzolt vásároltam, egyikre sem csináltuk meg, nem is lett semmi. Amúgy a 2. válaszoló jól leírta, ha komolyan érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!