Hogyan tudok csatlakoztatni egy PCI express X1 wifi kártyát egy olyan régi alaplaphoz amelyikben csak régi PCI X16 slot van?
Szia. Létezik.. de szerintem jobban jársz ha alaplapot cserélsz.
John_McClane Szia.
PCIe kártyát a PCI slotba?
A kérdés PCIE X1 kártyára és PCIE X16 slotra vonatkozott.
A régi alatt szerintem a PCIE 2.0t érti.
Nem akarok vitatkozni de a kérdésben szó sincs PCIe X16 slotrol.
Hogyan tudok csatlakoztatni egy PCI express X1 wifi kártyát egy olyan régi alaplaphoz amelyikben csak régi PCI X16 slot van?
Amugy nagyon valószinü hogy megpróbálta a kártyát beletenni és mivel a PCI slot poziciója más mint a PCIe igy nem tudta berakni.
Milyen a régi PCI X16 slot? Ilyet én nem ismerek, te igen? 32 bites és 62 bites PCI-t ismerek de X16-osat? Te ismersz ilyet? Ha igen akkor mutatnál nekünk egyet, hogy megvilágosodjunk?
Ha esetleg még sem tudnál ilyet mutatni akkor el tudod fogadni azt a lehetőséget átmenetileg, hogy simán csak elírta? ( amíg a kérdező ki nem fejti pontosan hogy mit akart kérdezni)
Persze PCI X16 nincs. A kérdező ránézett és mivel nagyjábol egy méretü a PCIe x16 -al gondolta az is x16.
De ettöl függetlenül várjuk meg mig a kérdező jelentkezik és megtudjuk mi a valós.
Kösz a válaszokat.
Beletettem a videókártya X16 slotba és működik.
Van még egy sima PCI slot, ami akkora nagyjából mint az X16 videókártya pcie.
Nincs mit. Ha a kérdés mellé leirod az alaplap tipusát könnyebben lehetett volna tanácsot adni..
Boldog karácsonyt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!