Win 10 usb web kamera illesztő programra van szükség esetleg valaki valamit?
#7: No már előbbre vagyunk.
A gyártó a Sitecom, hivatalos oldala:
ahonnan a terméktámogatási oldalukat:
felkeresve megtalálható a VP-003 (ez a termék típusa) termékhez készült meghajtóprogram:
[link] products/vp-003v1001/easycam-usb-1-1/downloads
de csak Windows XP-hez (az elérhető kézikönyve - [link] - alapján 2006-os termék, így nem csoda, hogy hivatalosan nem támogatott Windows 10 alatt).
Az alábbi fórumon:
elvileg két meghajtóprogramból (a Sitecom mikrofonjának és egy másik gyártó - a Hama - által forgalmazott webkamerának meghajtóprogramjaiból) sikerült összevadászni Windows 10 alatt működőképesre.
Fentebb leírták, én is kb ezt találtam, mint driver lehetőséget. Mondjuk attól függ milyen felhasználásra kellene, ha sok hűhóval életre is lehet kelteni win 10 alatt, még is csak egy jó 15 éves eszközről beszélünk, nagyon gyesza kis felbontással.
Bármilyen jelenleg az emberek zsebében lapuló okostelefonra felrakva mondjuk az ingyenes droidcam appot, nagyságrendekkel szebb képet adó webkamerát lehet "csinálni" pikpak :) (in is így toltam a tavalyi nagy lezárások alatt haverokkal online a D&D-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!