Pc kikapcsolt állapotában ég hátul egy kis LED, jelezve, hogy feszültség alatt van. Miért villog néha ez a LED?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 12:16
1/10 anonim válasza:
Az valószínűleg a hálózati adapter, szokott villogni, amikor forgalom van, pár byte, nem kell félni.
2/10 anonim válasza:
Nem kevered az ethernet port zöld-sárga állapotjelzőivel?
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Nem, ez akkor világít, ha feszültség alatt van, kis pici önálló LED. :)) Ha kikapcsolom a konnektort, pár sec után elalszik, kis hangot is ad ilyenkor. D
Viszont kikapcsolt állapotban forgalom van? Erről fogalmam sem volt.
2021. dec. 19. 12:24
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget írtam (1), régen néztem...
5/10 anonim válasza:
Még sose láttam ilyet.
Különleges géped lehet.
6/10 P.O.C. válasza:
Biztos hogy a hálózati kártya.
Az állapotjelző ledek az alaplapon vannak és többnyire nem villognak.
Inkább csinálj róla fotót.
7/10 anonim válasza:
Igen, ez a hálókártya lesz. Az én régi alaplapomon akkor is felvillan pár másodpercenként, ha nincs bedugva kábel, de csak bekapcsolt állapotban. Neked valószínűleg van benne kábel, ezért világít folyamatosan, ha pedig kap egy broadcastet, ami minden állomáshoz eljut, akkor villan fel (ezek jelenléte normális, elengedhetetlen része a hálózat normális működésének). Mivel ki van kapcsolva, a gépig már nem jut el, de a router/switch ezt nem tudja, neki az a dolga, hogy ezeket mindenhova eljuttassa.
8/10 anonim válasza:
Valaki a géped mögé rakta az adventi mécsest. Annak pislogását látod. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. dec. 19. 15:34
10/10 A kérdező kommentje:
És tényleg..., hálókártya; elhúztam. :))
Mentségemre legyen, hogy mellette van 3 cm-re a másik alaplapi LED, amelyik folyamatosan világít, mert egy slot konzol hiányzik. Eddig nem láttam a villogást.
Mécsest kicsit később gyújtom, nem én pontoztalak le....
2021. dec. 19. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!