Elveszítem a garanciát a Acer Nitro 5 notebookomhoz hogy ha én szerelem be a memóriát és az ssd-t ?-
2021-es Acer Nitro 5 notebook-om ba szeretnék ram-ot és ssd-t rakni ha én szedem szét és rakom bele akkor automatikusan bukom a garanciát ?
A notebook maga nagyon bővíthető Dual M.2 support-al és + HDD hellyel szóval érdekes lenne hogy ha ennyire elleneznék hogy bele nyúljanak a notebookba.
3 év van hozzá Acer-hez és vettem plusszba 1 év baleseti garanciát is a Notebook.hu nál.
Van Informatikus szakmám szóval a beszerelés nem lenne gond.
Őszintén sajnálom az 5 ezer ft-os beszerelési díjat (laptop hűtő ára) és a sok elvesztegetett időt (budapestre felutazás & beszerelésre várni ) azért írom a kérdést.
Tudtommal nem jár garanciavesztéssel pont azért amit #2 írt, könnyen hozzáférhető hely.
Ha konkrétan le kell borítani az egész hátlapot, na akkor nem erőltetném.
3-as Ádám a az egész hátlap leborítás alatt mit értesz ?
A mai laptopoknál nem lehet csak úgy kipattintani mint a régebbi verzióknál,ki kell csavarozni azt a 10-11 csavart és le kell szedni a műanyag hátlapot és ha megvan akkor szimplán az ember be illeszti a bővítéseket.
Ez egy 5 perces rendkívül egyszerű procedúra.
Azért mondom mert laptoppal én nem foglalkozok és nem tudom melyik gyártónak mi megy a fejében, még a végén kitalálják azt is hogy az egész hátlapot le kellene venni egy memória bővítéshez azt direkt lematricázzák.
Egy szó mint száz, ha nincs fizikai akadálya matrica formájában akkor csináld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!