CHIEFTEC BM-02B-U3 fejlesztés, 750wat táp hűtés, processzor, videókártya, Alaplap? segíteni ebben valamit?
"H97m-e adatlap"
Tehát Asus (gyártó) H97m-e (típus)
ebbe az aLaPlapba:
maximum Intel Core i7-4790K processzor mehetne bele, a Wikipedia:
és a Techpowerup:
tanúsága szerint még túl is hajtható vele a processzor - ahhoz viszont rendes táp (amiről alig tudunk valamit, csak annyit, hogy 750 W-al terhelhető elvileg) és hűtés (amiről - a gépház adatai alapján - tudjuk, hogy maximum 155 mm magas lehet) kell.
"8 GB RAM"
Az alaplap kézikönyve:
szerint 4 darab DDR3-as 1600 MHz-es memóriamodul mehetne bele összesen 32 GB mennyiségben.
"1650 4gb videókártya"
Ehhez a konfighoz RTX szériára átállni már nem lenne kifizetendő - a CPU (még az i7-4790k is) túl gyenge lenne hozzá - a legerősebb a GTX 1660-al még bővíthető lenne (bár az ár/haszon arányáról nem lennék meggyőződve):
Amin még lehetne bővíteni, az, ha merevlemez helyett SATA SSD-t (van rajta M.2-es port) használnál.
"Leírtam mindent még se válaszolsz rá, pedig mindent megadtam információtt"
#12-es hozzászólásban leírtam a jelen gép fejlesztési lehetőségeit.
A #11-es hozzászólásban meg kaptál egy teljesen új gépre - ami beleférne a jelen gépházba - javaslatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!