Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legkényelmesebb gamer szék?...

Legkényelmesebb gamer szék? több lenn

Figyelt kérdés
Melyik gyártó adja a legjobb székeket? Dxracer, Akracing, Secretlabs? vagy egyéb?

2021. dec. 17. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ki kell próbálni ha van lehetőséges, lehetőleg több órát ülj benne.

Nekem személy szerint egy állithato háttámla magasságu, állithato karfaju irodai szék vált be. Volt több gamer székem is, de hamar zsibbadt a seggem azokon

2021. dec. 17. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Dxracer van most, és szintén zsibbad nekem is már a hátsó több óra game után
2021. dec. 17. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy Sigma bőr székem van, random irodai szék. Volt gamer székem, de rosszabb volt, pedig a mostaninál drágább volt. Amúgy 5 éve használom, csak az egyik karfája van kicsit kikopva a sok könyökléstől. Munka miatt napi 4-5 órát benne ülök, nem zsibbad semmim.
2021. dec. 17. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyhelyben ülsz órákat akkor a világ legjobb széke se lesz jó.

Random noname irodai székem van, és napi 4-10 órát is vagyok gép előtt, de min fél óránként felallok valamiért, és semmim sem zsibbad, és a szék se tűnik kényelmetlen ék.

2021. dec. 18. 08:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!