Ehhez a processzorhoz melyik alaplap való?
Először is:
Adott egy ASUS H110M-A alaplap, amihez vettem egy i5 9600k-t, mert olcsón hozzá jutottam és gondoltam jó lesz, mert 1151es Socket mint a régi cpu-m.
Ám a gép el sem indul, mert elvileg ezaz alaplap nem viszi a 9 generációs processzorokat. Max 7gen!?
De a gépnek attól még elkene indulni nem?
Na mindegy.
Maskor, hogy tudjam mit/miket kell nézni egy processzor alaplap parositasnal, hogy fixen passzoljanak egymáshoz?
Mert ezek szerint a Socket nem elég.
Másodszor, ami a kérdés is,hogy ehhez a processzorhoz (i5-9600K) milyen alaplapok vannak? Tudnátok párat ajánlani? Olcsó kellene.!?
Nem kellene elindulnia vele mert za a lap LGA1151 v1 -es foglalatú a te processzorod pedig LGA1151 v2, nem kompatibilisek egymással.
Akármelyik LGA1151 v2-es lap megfelelő számodra. A legegyszerűbben úgy tudod ezeket előguberálni, hogy ezeknek mindnek 300-as chipsete van, H310, B350, Z370
A 100-as és 200-as chipsetes 1151-es lapok a 6-7genhez valók.
Azért nem indult el mert nem Z-és alaplapot vettél...a K-s procikhoz Z-és alaplap kell.
Pl.:msi mpg Z390 GAMING PLUS GALAX GAMER II
"Azért nem indult el mert nem Z-és alaplapot vettél...a K-s procikhoz Z-és alaplap kell."
Köszönjük Emese. Ilyen hülyeséget is régen olvastunk :D
Köszi a válaszokat.
#1 és tudsz valamilyen alaplapot ajánlani ehhez a processzorhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!