Ki mire csapott le Black-Friday alkalmából?
Tudom kicsit késői kérdés, már meg akartam kérdezni csak valahogy elfeljtettem? :)
Tehát ki milyen jó ,dealt’ csinált? (Már aki)
Kezdésnek: már egy ideje szükségem volt egy új monitorra, és sikerült vennem egy a számomra minden kritériumot teljesítő Acer Predator-t (27,3 IPS, 240hz 0,1ms GtG és 1 MRPT, FHD) kb a net szerint soha sehol nem volt leárazva és 150-165ezer a reális ára, és 89~ezer Ft-ért jutottam hozzá.
Tehát ki mit vett és mennyiről mennyiért?
Köszi
Idén semmi blekkfrájdéjt nem csináltam. Mamámnak kellett egy új TV, telekomnál 100 ezer még mindig egy jóféle belépő samu (résen kell lenni, 1-2-re elkapkodják, de folymatos a készletfeltöltés, heti többszöri. (Rablánccal mégolcsóbb, de nálunk senki se T-s)) [link]
Ami máshol BF-ben 115 volt, most meg 130
Jó sokat elad most a telekom, lesz belőle cserealkatrész még 20 év múlva is 😅
Szóval most így kb ennyi... amúgy meg inkább használtpiacon koldulok manapság. Bár túlköltekeztem éppen, és most el kéne adnom pár cuccot 😅
#1 Acer Predator XB273GX a pontos modell neve.
Amúgy osztom az átbacás részét a “Blekfrájdéj’ akciók legtöbb részénél. Az átlag vásárló lát egy kva nagy összeget hogy ennyi volt (soha) és most csak ennyi, csakúgy mint a normál leárazásokkor. A szemfüles vásárló-t egy kicsit nehezebb megtéveszteni, főleg amióta internet is létezik, könnyen meg lehet tudni hogy mi mikor hol és mennyi volt/van. Aztán eszerint dönteni. Csak kell vadászni.
Én személy szerint az évek alatt több szuper cuccot is sikerűlt vennem jóval a rendes igazi! árak alatt. A titok szerintem a ,research’ avagy kutatás (sőt még élvezem is)
Amit akartam volna nem volt leárazva, így semmit.
(kb 3-4 éve követem a blackfridayt, számomra az idei volt a legrosszabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!