Képhibát okozhatja aksigond is?
Figyelt kérdés
Már írtam kérdést,de most jöttem rá:
Ha röltön laptop nincs képhiba,ha leveszsm főképnél jobb oldalt villog ingadozik kicsit fényerő sötétebb lesz kicsit,majd vissza.
Mi lehet gond,rossz aksit vett bele előző tulaj?4órát kibír még 1töltéssel tehát alap nem rossz.
Kinek van tippje kérem írja meg.
2021. dec. 15. 16:06
1/4 anonim válasza:
Nem ad elég feszültséget, mivel a kijelző a legnagyobb energiazabáló, az fogja leghamarabb megérezni, ha valami nincs rendben az energiaellátással. Így van, valószínűleg nem jó akksi van benne.
2/4 A kérdező kommentje:
Addig ne használjam?Asus x541ha típus szét kell csavarozni v kivehető aksi?Én kitudom venni v szakember?
2021. dec. 15. 17:25
3/4 anonim válasza:
Szabad használni így is, nagy baj nem lesz.
Ha szét kell csavarozni akkor sem kell szakember, aksicserét kb. bárki meg tud csinálni utasítást követve ha nem nagyon agysérült
4/4 A kérdező kommentje:
Ok.
Gondolom jobb,ha nélküle megy,gondolom utangyartott ocskat vettek s hiaba bír 5orat ha ilyen...ha tolton ok kep nem ingadozik fenyero akkor aksi lesz ludas.
Kiveszem aksit s megy toltorol csak mig lesz penzem jo normalis aksira.
2021. dec. 15. 18:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!