A számítógép bekapcsolása után a monitor stand-by-ba rakja magát. Önmagában mit jelenthet ez a hiba?
1 db 80GB ide meghajtó van benne,2 partícióra bontva...
Múltkor semmiféle egyéb beállítás nélkül rádugtam még egy 80GB-s ide vinyót...
Ez gondolom nem tett jót neki.
Adódhat-e ez a mostani probléma az előbbiből?
Közvetlenül a gép bekapcsolás után,tehát valószínűleg nem is bootol be.
Driverekkel és a ramokkal elvileg minden rendben,mivel nemrég lett újrahúzva a gép.
Am egy munkahelyi leselejtezett számítógép.
Nem ad ki semmilyen hangot,bekapcsolás után,egyszerűen csak energiatakarékosra vált a monitor.
Ez a probléma nem rég kezdődött,simán netezés közben ugyancsak stand-by-ba rakta magát a monitor,és reset után sem sikerült elindítani. Utánará 1-2nappal magától megjavult.
A csatlakozókat megnéztem,elvileg stabilak.
Ma mára oda jutottam hogy be se lehet kapcsolni a gépet,mert nem bootol be -e miatt.
jah és natív felbontáson van,1280x1024.
Köszi előre is a válaszodat!
Tulajdonképpen olyan mintha megpróbálná bekapcsolni a monitort,lehet hogy még egy fél pillanatra sikerül is,de utána alvóba megy...
Am köszönöm,lehet megpróbálom.
És erről mi a véleményed:
1 db 80GB ide meghajtó van benne,2 partícióra bontva...
Múltkor semmiféle egyéb beállítás nélkül rádugtam még egy 80GB-s ide vinyót...
Ez gondolom nem tett jót neki.
Adódhat-e ez a mostani probléma az előbbiből?
ha kikapcsolt állapotban dugtad rá, akkor nem. Nem igényel ez semmiféle beállítást max annyit hogy ha egy szalagkábelen vannak akkor az egyik vinyót elsődlegesnek (master) a másikat másodlagosnak (slave) kell jumperetned, ehhez útmutatót találsz a vinyóra ragasztott matricán. Jumper: az a kis fekete pöcök az IDE csatlakozó mellett a vinyón.
De lehet ez ezy hibás eszköz ami miatt nem indul, én azt javaslom, húzz le mindent, (vinyókat dvd-t ) a szalagkábeleket is a vinyók tápját is.
na de ez az hogy ezt nem csináltam. :S
Válaszodat köszönöm,sokat segítettél!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!