Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell patríciókat egyesíteni?

Bence1975 kérdése:

Hogy kell patríciókat egyesíteni?

Figyelt kérdés
Van egy használaton kívüli, 1 Tb laptop HDD-m, amit filmek tárolására szeretnék használni. 2 patríció van rajta. Egy 200Gb amin a rendszer van, meg egy 800Gb amin minden féle dolog. Hogy tudom megcsinálni, hogy egy, tiszta üres merevlemezem legyen?

#Patríciók-egyesítése
2021. dec. 14. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen üres merevlemez:

A lemezkezelőben megszüntetsz minden partíciót.

Létrehozol egy újat.

Formázod.

2021. dec. 14. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Windows, "partíciók létrehozása és formázása"

ott látni fogod a merevlemezeket. kiválasztod a hdd- két partícióját, formázod, törlöd, varázslóval újat hozol létre és adsz neki egy betűt.

2021. dec. 14. 09:20
 3/6 A kérdező kommentje:
A varázsló azt írja "Az objektum nem támogatja a műveletet". Mi lehet a gond?
2021. dec. 15. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt törlöm?
2021. dec. 15. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Idézem:

"...megszüntetsz minden partíciót..."

De csinálhatod úgy is hogy az utolsó partíciót törlöd, a másikat pedig kihúzod az üres területre.

2021. dec. 15. 11:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért nem tudtam összevonni, mert a 200, és a 740 Gb-os patríció között volt egy 501 Mb-os. Találtam egy ingyenes programot a NIUBI Partition Editor-t, amivel ki tudtam húzni az 501 Mb-osat a szélére, és utánna össze lehetett vonni.
2021. dec. 16. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!