Egy használt xbox one x megér 117 ezret?
Igen, a jelenleg aktuális konzolgeneráció, még a One az előző generáció.
Csak az Xb Series S-nek nincs lemezmeghajtója.
A One X-ek ennyiért mennek használtan. Szerintem is kissé túlárazott, bár most ilyen kifordult piaci helyzet van a chip hiány miatt.
A One X erősebb mint a Series S, viszont a Series S már nextgen gép, ami azt jelenti, hogy hosszabb távon egész biztos lesznek olyan játékok amik One X-re nem jelennek majd meg. A Series S nagy hátránya, hogy nincs lemezmeghajtója, ami azt jelenti, hogy csak digitálisan tudsz hozzá játékokat venni, ami gyakran drágább is lehet mint dobozosan. A használtpiac hiányáról nem is beszélve.
" csak digitálisan tudsz hozzá játékokat venni, ami gyakran drágább is lehet mint dobozosan. "
Ebbe egyszer én is bele futottam, a Far Cry 5-tel, amit digitálisan akartam megvenni, mert nem akartam boltba mászkálni és rendelésre válni. A microsoft storeon teljesen abszurd áron 22ezer Ft-ér kínálják még most is, míg boltba újonnan dobozosan 8 ezer-ért kapható. Viszont én áthidaltam a problémát és vettem cdkulcsot G2A-n 4300Ft-ért.
Az eladók minél több pénzt akarnak kicsikarni belőle, a vevő minél kevesebbet.
Én az ilyen árakon mindig röhögök mint amikor pl laptopot akarnak eladni használtan, és ugyan azt a típust megkapod +30e ért vadi újan a boltból...
Az Xbox One X egy 4K gép de csak az előző generációra. A Series S egy 1080/1440p gép, de következő generációra. Az előző generációt a chiphiány tartja életben, amíg nem fogy elég új gép addig jönnek még rá játékok, de amint enyhül a dolog azonnal dobni fogják és akkor hirtelen nem fognak semmit érni az előző genes gépek.
A Mátrix Awakens demó jól mutatja mi a különbség: https://www.youtube.com/watch?v=WU0gvPcc3jQ
Ez a 99%ban valós időben megy, csak az új PS5 és Series X|S konzolokon lehetséges. Ha van nextgen konzolod ingyenesen letölthető és játszható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!