Milyen mechanikus billentyűzetet ajánlanátok?
35 ezer forint a keretem rá. Ennél többet már sajnálnék rákölteni, amúgy se ülök már annyit a gép előtt mint régen.
Kritériumok:
● Piros LED világítás legyen rajta (Nem muszáj RGB, hiszen úgyis csak pirosra állítanám.)
● Mindenképpen US English kiosztású legyen.
● Ha lehet, ne legyen rajta csuklótámasz, mert nekem kifejezettem nem tetszik.
● Ahogy a kérdésben is írtam mechanikust szeretnék, abból is minél hangosabbat. 😁
Amiket én találtam eddig:
— Corsair K63 (Cherry MX Red kapcsolók, kinézetre ez nagyon tetszik.)
— MSI Vigor GK60 (Eddig csak Magyar kiosztásút találtam belőle, ami nekem nem jó.)
— Kingston HyperX Alloy FPS Pro (Ilyet akartam venni kb. egy évvel ezelőtt. Most 50e Ft-ér árulják, hogy mitől ment fel így az ára rejtély számomra.)
— Logitech G413 (Romer-G kapcsolókkal szerelt, nem sok jót olvastam róla Redditen.)
Ezeken kívül, ha tudnátok még ajánlani párat, hálás lennék. Azt is leírhatjátok, hogy jelenleg milyen billentyűzetet használtok ill. mennyire vagytok megelégedve vele.
Redragon Kumara. Ma is ezt használom, hibátlan. Én ugyan magyar kiosztásút használok, de értelemszerűen kapható angol kiosztású is.
Olyan világítás van rajta amilyent akarsz, akár egyenként is be lehet állítani a billentyűk világításának a színét. A hangja kellemesen kopogós, én szeretem, mert sokat gépelek, és ez ritmust ad a gépelésnek. ( Mechanikus írógépen kezdtem gépelni, arra emlékeztet, de azért nem olyan hangos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!