Alkalmi játékosnak megéri beruházni egy kormányra, ha igen akkor milyen árkategóriában?
Belefutottam pár videóba ahol a Forza Horizon 5-tel játszanak kormánnyal és piszok jó élménynek tűnik, de azok olyan 130 ezer körüli kormányok, nyilván annyit nem szánnék rá. Olyan 50-60 ezer körül érdemes még nézelődni vagy 100 felett éri meg azok minőségibb darabok?
Annyira nem szeretem az autós játékokat de gondoltam ennek adnék egy esélyt, csak pc-n játszanék
50-60 ezer forintért kezdjük ott, hogy nem fogsz 900 fokban tekerhető kormányt találni. Max. 360 fokban tekerhető minden ilyen olcsó kormány, ami szerintem teljesen tönkreteszi az élményt. Általában rossz műanyagból vannak, és csak 2 pedálosak.
Ha egy normális setupot akarsz, akkor érdemes egy g29-re beruházni, és mellé én egy váltót is ajánlanék (+30000).
Ez alatt is lehet játszani, de én nem ajánlanám.
Thrustmaster T150 Force Feedback-et néztem, kicsit több mint amit írtam de elég jókat írnak róla
Negatívum a nem túl minőségi műanyag kormány de totál kezdőnek talán nem lesz olyan rossz - nincs viszonyítási alap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!