Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az EMMC hogy iktatható ki?...

Az EMMC hogy iktatható ki? Hogy néz ki és hol keressem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Acer Aspire ES 13 laptopom van. Eltört a kijelző így vettem egy ugyanilyet kékbe. NA de ebben van emmc. Beraktam a régi vincsit a másikból. Gondoltam így majd ugyanúgy megy minden mint előtte csak már az új gépen. De ez a gép fogja magát és mikor bekapcsol hiába állítom a BIOS-ban be a meghajtómat nem arról indul hanem a sajátról ami az EMMC gondolom. Van tippetek vagy ötlet hogy miért csinálja így. Köszönök minden tippet és tanácsot.
2021. dec. 7. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:

Elvileg ilyen bár a kép nem passzol mert kék a belseje.

[link]

2021. dec. 7. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Aspire ES1-132 need help to boot from SSD (and disable internal eMMC) — Acer Community [link]
2021. dec. 7. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom EFI/MBR rendszer töltés közti különbség lehet a gond.

Ha EFI -s volt, és EFI -s rendszertöltő van rajta, akkor Legacy módban nem fogja megtalálni.

Ugyan ez fordítottan is igaz lehet, ha MBR -es lemez, de EFI -t keresne...

Amúgy meg vésővel tudod ki szedni. :-D

2021. dec. 7. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
F 12 megoldotta :) Köszönöm a segítségeket! :)
2021. dec. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!