Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudok vásárolni videokárty...

Hol tudok vásárolni videokártyához csavarokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szükségem lenne GPU csavarokra, akár több méretben.

Van 2-3 régi videokártyám (HD Széria) amik működnek. Jelenleg mindet 2 csavar fogja a 4 helyett. GPU rugós csavarról van szó, és nem a hűtőborda, burkolat csavarjairól. 10-20 darabot szeretnék vásárolni akár több méretben.

[link]

Magyarországon nem igazán találtam olyan oldalt, vagy boltot ahol lehetne kapni.

#GPU rögzítés #GPU csavar #Videókártya csavar
2021. dec. 5. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Bemész egy szervízbe, elmondod mit szeretnél, segíteni fognak.
2021. dec. 5. 12:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Gondolod, hogy a kezembe fognak nyomni egy marék rögzítő csavart,

használd egészséggel alapon? Nem hiszem, de egy próbát megérne csak 2 helyen voltam eddig, és azt mondták, hogy vigyem be a kártyákat és megcsinálják.

Mondtam, hogy csak 2 csavart kellene pótolnom, de akkor is vigyem be ők nem tudnak adni.

2021. dec. 5. 13:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Azon nincs kereslet ha 300 forintot elkérnek 10 darab csavarér, de ha be viszem, újra pasztázzák, és pótolják, azért az már kártyánként 1-2 ezer forintot el lehet kérni
2021. dec. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!