Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozza hogy nem ismeri fel...

Mi okozza hogy nem ismeri fel a pendrive-ot a gép amit ki sem lehet kapcsolni?

Figyelt kérdés
a pendrive-ok jók.csak az én gépemen nem látszik ésa nagyobb baj hogy ki sem engedi kapcsolni a pc-t ,mintha lefagyasztaná

2021. dec. 3. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Gép usb portja lehet rossz, vagy a vezérlő chip ezek alapján.

Ha előlapi/házon lévő usb port, akkor az kábellel csatlakozik alaplapra, ott is lehet hiba.

Hova dugtad be? Próbáltad másik helyen is?

2021. dec. 3. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
ma vettem egy több usb portos hosszabítós eszközt ami hátu van cstlakoztatva ez nem lehet a gond ,a szervízben megmutattam ott nem volt gond,itthon megint előjött a probléma
2021. dec. 3. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:
próbálgatom ,nem minden pendrive okoz galibát ,de ha rácsatlakoztatok egy külső merevlemezt az lefagyasztja a gépet ....mi okozhatja ezt,az usb port vadi új
2021. dec. 3. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Chipdet driver telepítve van? Az mit jelent, hogy vadi új, cserélted vagy mi...?
2021. dec. 4. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:

"ha rácsatlakoztatok egy külső merevlemezt az lefagyasztja a gépet "

Próbáld ki, hogy aktív hub-on keresztül mit csinál, azaz aminek van saját tápja.

2021. dec. 4. 10:44
 6/8 A kérdező kommentje:
hú srácok köszönöm,de ezeket nem értem,a gépben seemit nem cseréltem,a vinyó csatlakozóját csak mert azt hittem az lett hibás,egyébként érdekes mer van amikor jó és van amikor nem ismeri fel és megáll minden
2021. dec. 5. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Na éppen most így jártam én is #1-es/5-ös vagyok.

Ráraktam külső usb hubra ami saját tápos és csodák csodája működik..

2021. dec. 8. 10:03
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor a számítógépben van a hiba?
2021. dec. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!