Ha a monitorra felragasztok egy led fény szalagot a rajta lévő öntapadós ragasztó szalaggal az később nyom nélkül letávolítható vagy nem érdemes ráragasztani?
3M szalag van rajta (általában) és ha más nem, akkor valami oldószerrel mindig lejön. Esetleg ha fehér a monitor akkor a takarás alatt az évek során másképp színeződik el (fehérebb marad).
Ellenben csak kis teljesítműnyő ledszalagot használnék, ami nem termel sok hőt. A monitor (főleg ha nagyon vékony) nem viselne jól egy nagyobb teljesítményű ledszalag által termelt hőt. (Nem véletlenül szokták azokat aluminium sínbe ragasztani.)
Szóval ilyen kis 5V-os hangulatvilágítás felrakhatsz, de normál ledszalagot én nem tennék rá közvetlenül.
1/
Ez nem nagy teljesítményű azt hiszem 3.5wattot írtak róla meg usb-n keresztül kapja az áramot tehát nem tápegységes.
Ez lenne az amúgy [link] nem csicsa végett akarom amúgy csak,hogy sötétben legyen háttérvilágítás a szemem végett.Lehetne körbe az asztal szélén is de azzal az a baj,hogy a legtöbb fény inkább lefelé esik felfelé meg kevés viszont ha a monitor mögött lenne akkor erősebb fényt tudnék elérni.De lehet majd építek a monitor mögé egy keretet és arra ragasztom rá.
Értelek. Én is emiatt építettem (hogy ne legyen túl erős a kontraszt este).
Van olyan LED profil, ami 45fokos szögben rögzíthető. Ha azt rakod fel az asztal szélére (hátulra), akkor az csavarozható, tehát nem fogja a hőtől elengedni a ragasztás, nem is látszik és viszonylag felfelé világít. Led szalagból pedig nyugodtan berakhatsz egy 12V-osat 5050-es ledekkel. Picit többre jön ki, de sokkal jobb és tartósabb.
3/
Most viszont adtál egy ötletet mivel nem akarok másik ledszalagot vásárolni ha tudnék szerezni valami kis lécet ami háromszög profilú azt az asztal szélére ragasztva és arra rá ragasztva a ledeket meg tudnám csinálni amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!