Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlotok?

Milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Csak my free zoo-ra használnám. Ez nem nagy igényű játék, használtan is szóba jöhetnek a laptopok. Nem szeretnék 200 ezreset venni, max 150-ért vennék laptopot.
2021. dec. 2. 14:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és világitson a billentyűzete
2021. dec. 2. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha újat veszel akkor szerintem ez a értelmes belépő szint: 8GB ram, 256GB+ SSD, újabb i3 vagy ryzen 3 és erősebb. Olyan 150-170 ezer környékén már vannak ilyenek.

150 alatt szerintem jobban jársz használt üzleti géppel. Ott viszont sokkal változatosabbak az árak attól függően, hogy hol veszed és milyen állapotban. Ebben majd segytenek olyanok akik jobban értenek használt gépekhez.

2021. dec. 2. 15:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, media markt-ban kipróbálom az intel uhd graphics laptopokon hogy fut a játék. Ha szépen, akkor használt üzletit veszek.
2021. dec. 2. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
8250U alá ne add!
2021. dec. 2. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Arra gondoltam, media markt-ban kipróbálom az intel uhd graphics laptopokon hogy fut a játék. Ha szépen, akkor használt üzletit veszek."

Nem túl jó gondolat. Az intel processzorok minden generációban más IGP-t kapnak. Ha te kipróbálsz a MediaMarktban egy 11gen procit és azon megy az még messze nem jelenti, hogy egy 8genen is menni fog , de ha fog is ugyanúgy biztosan nem.

159 000-169 000 között már kapsz zsír új 0km-es garis laptopot ami erre a játékra bőven elég. Viszont a gari az ilyen kiadásnál már kincset ér :)

2021. dec. 2. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Esetleg ezekről a laptopokról mi a véleményetek?

[link]

[link]

Amd athlon nem tudom mennyire jó? Amd processzoroknál nem vagyok otthon..

2021. dec. 2. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire nem jó, az Athlon az felejtős szerintem. Én a másikat is passzolnám :)
2021. dec. 2. 17:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Valaki esetleg egy konkrét típust? 😕

Használt is szóba jöhet csak bírja ezt a játékot és árban olcsóbbiktól kezdjünk keresni

2021. dec. 2. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez alá ne menj:

[link]

( magamnak már ezt sem vállanám be )

2021. dec. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!