Alaplap miért csak 3gb ismer fel?
Figyelt kérdés
Gigabyte 945GCM-S2L
ddr2-es memoria egy forma 2gb-osak.de amikor bejön már akkor 3gb ismer fel csak.De az everest felismeri a 2gb-os ramokat.
2021. dec. 1. 13:25
1/7 anonim válasza:
Windows 32 bites?
Integrált grafika lefoglalja?
2/7 anonim válasza:
Milyen oprendszer? 32 vagy 64 bites?
3/7 A kérdező kommentje:
Op rendszer nélkül is ennyit ir ki,tudom hogy 4gb-hoz 64 bites rendszer kell.De ha a winyot lehuzom akkor is 3gb ir ki..
2021. dec. 1. 13:38
4/7 A kérdező kommentje:
128mb-os alaplapi kártya van benne,ennyit nem vehet le a memoriából.
2021. dec. 1. 13:39
5/7 anonim válasza:
Ha a bios-ban is csak 3GB-ot lát, akkor próbáld a modulokat felcserélni vagy egyesével tesztelni. Szerintem az egyik hibás.
6/7 A kérdező kommentje:
ma 13:40
"Szerintem az egyik hibás."
De rendszerben az everest mindkét memoriát 2gb-osnak látja,tehát akkor nem lehet hibás egyiksem,nem?
2021. dec. 1. 15:22
7/7 anonim válasza:
Az lehet, de mondjuk úgy hogy a rendszer nem tudja az egyik 2GB-os modult teljes kapacitáson "megcímezni".
Memtest86 asszem, futtasd le és lásd az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!