Ez a 3 videó rögzítő közül melyik érné meg jobban?
2021. nov. 30. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Első
Második
Harmadik
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok benne a témában, csak elvétve találkoztam vele, de ott mind elkaszálták a beépítetteket, és a külső egységekre szavaztak. Mondván, a beépített akkor jó, ha a gép amiben benne van, az csak a streamért felelős, tehát nem azon játszol.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen 2 külön gép van, csak sajnos én se vagyok benne a témában és a külföldi ilyen teszt videók annyira nem győztek meg és nem tudom melyik lenne jobb ami hosszútávon bírja. Mert mindig is küzködtem és akadtak a live-ok
2021. nov. 30. 15:30
3/7 anonim válasza:
Ránézésre ezekben szerintem ugyanaz a chip van, így szerintem kb mindegy. Ha csak 1 bemenet kell akkor mindhárom jó, ha kettő akkor csak a legdrágább.
A többi streamer mit használ?
4/7 A kérdező kommentje:
Még Drimi mutatta ezt be ami 1080pixelben 60fps be tud [link] de nem tudom mit szoktak használni
2021. nov. 30. 19:32
5/7 A kérdező kommentje:
Meg mennyire lenne érdemes egyáltalan 60fps fölé menni? mert ezek 1440p 144pfs vagy valamelyik csak 120fps-t tud átvinni
2021. nov. 30. 19:40
6/7 anonim válasza:
Ha max felbontáson 60-at tud, akkor a kisebb felbontásokon nyilván többet. Ezek 4K@60-as kártyák, ha 4K-ban játszol a streamelsz akkor ez kell. Az, hogy alacsonyabb felbontáson többet tud az csak előny, mert ha mondjuk 1080p@60-at szeretnél streamelni azt gond nélkül tudja fél terheléssel..
7/7 A kérdező kommentje:
Hát 1080p 140hz en vagy akár 1440p 140hz en szeretnék játszani meg közvetíteni
2021. nov. 30. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!