1/10 anonim válasza:
Fujitsu, ne vedd meg, inkább egy MSI Windot ezen az áron
2/10 A kérdező kommentje:
nem... arról van szó, hogy kaptam egy ilyen gépet. én eddig mindig PC-t használtam és nem is nagyon foglalkoztam a notebookokal. Hallottam, hogy a HP, Sony, Dell ezek jók, de arra lennék kiváncsi, hogy a fujitsu-val mi a gond (és itt nem olyanokra vok kiváncsi, h "szar" ..stb, hanem konkrét dolgokra!
2008. dec. 13. 18:18
3/10 anonim válasza:
már több helyről hallottam, hogy a kijelzője tönkrement, vagy, hogy egyszer csak lekapcsolt és nemlehetett többé visszakapcsolni (ez nemtudom milyen hibára utal)
4/10 anonim válasza:
Gyenge procija van, és csak 3db usb csatlakozás..
Amúgy jól használható, attól függően, hogy mire használnád. :)
Természetesen játékra, 3d-s alkalmazásokra, videó renderelésre, és egyéb nagy számításkapacitást igénylő alkalmazásokra nem lesz elég a teljesítménye. Viszont általános felhasználásra, internetezésre, chat-re, office-ra tökéletesen megfelel.
Az első ami meg fog benne halni az valószínűleg az aksi (mint minden laptopnál, de fuji-nál főleg saját tapasztalatom alapján).
5/10 A kérdező kommentje:
a leírásban van egy kis elírás, mert 4 USB van rajta, am a többi ok. föképp netezésre, filmnézésre használnám, játékokból pedig csak a régebbieket (Quake3, Star Wars Racer...stb.) Hát mivel túlzottan sokat nem járok el otthonról és suliban is mehet hálozatról így az akksi nem túl nagy gond. am kiváncsivá tettél ezügyben, megnéztem fullon 2,5 órát ír, ez kb hány lemerülést/feltöltést bír?
2008. dec. 13. 19:50
6/10 anonim válasza:
szia nekem fujitsu c1110 d-m van, 2 éves elmult, de az aksi ugyanolyan jól megy, mint újkorában, simán bír 2 órát. Ennek a kapott laptopodnak gyengébb a procija mint az én 2 évesemnek. Használt vagy új? Nézd meg a kijelzőjét mert sok a pixelhibás az FSC.-ből. Nálam is van 2 db pixelhiba meg már láttam egy pár pixelhibásat. Jó kis gép, sokmindenre jó :D
7/10 A kérdező kommentje:
szia, új a gép, a kijelzövel nincs gond, azt megmondanád, hogy mennyire gyakran használod akksiról?
2008. dec. 14. 12:10
8/10 anonim válasza:
szia! nem olyan sokat, havi 2-3szor max, egyébként mindig a dokkolón van, és hálózatról megy
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. dec. 14. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!