Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gépház megfelelő?

Ez a gépház megfelelő?

Figyelt kérdés

Szóval új gépet építek és már minden megvan csak a gépház kell és mivel így is sokba került úgy töntöttem hogy a gépházon spórolok hisz nekem mwgteszi az egyszerűbb képház is.

Amit néztem az a:Cooler Master Elite 342 gépház.

Mi róla a véleményetek,hogy szelőzik ? Esetleg saját tapasztalat?

2021. nov. 27. 17:01
1 2
 11/13 DestinyInCap ***** válasza:

Hát... nem tudom használsz-e vagy használnál-e DVD meghajtót ha már ilyen házat nézel. Na de a házról...

Szerintem a szellőzése nem a legjobb, ami azért fontos egy gépháznál.... front panelen alul 1db 12centis venti.. hátul meg egy 9centis venti fér el csak... felső tápos ház, szóval a kábeleket se úgy tudod rendezni, hogy az mindenhol a lehető legjobban legyen elvezetve... én ma már nem építenék ilyen házba konfigot személy szerint, kivéve ha valami irodai gépről lenne szó...

[link]

Ilyenbe már szereltem nem egy házat, és azért annak ellenére hogy nincs egy nagy összegű ára, egész jó kialakitású. Szellőzése és tisztítása is rendben van... plexi az oldala szóval nem látsz annyira bele a házba, viszont van egy kis design-ja a háznak így.. előre 3 12centis venti mehet, hatulra 9centis, és ha gondolod felülre is rakható ventilátor. Alul felül mágneses porszűrő van, az első panel se néz ki rosszul... ha mégis zavarna a plexi oldal vagy az ára mivel azé 10ezer alatt kicsit neg vannak kötve a képeink, akkor....

[link]

Szellőzése ennek se rossz, a követelményeinek megfelel. Hasonlót tudnék mondani mint a fenti gépházról, annyi hogy kicsit zártabb ugye, de még mindig jobb vétel lenne szerintem mint amit néztél.

2021. nov. 28. 13:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ #11 amit elsőnek küldtél elégé megfogott. Az a pár ezer belefér.
2021. nov. 28. 16:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Dvd lejátszót használok de külsőleg csatlakoztathatót mert a laptopomom sincs így vettem egyet
2021. nov. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!