Mennyiért tudnám most eladni a gépemet?
Mivel sokat utazom, emiatt inkább egy laptopra lenne szükségem. A gép adatai:
alaplap: Gigabyte GA-970A UD3
proci: AMD FX-4300 (Nem húztam túl)
videokártya: MSI GTX 760 2gb
memória: 2*8 gb kingston hyperx savage 1600Mhz
táp: EVGA 750 BQ 750W
ház: Be Quiet pure base 500 (fekete)
a hűtés: a két gyári 140mm-s be quiet venti és egy coolermaster masterliquid pro 120mm
Őszintén szólva manapság nem nagyon érdemes új gépet venni, hiszen túl sok újítás nincs bennük, maximum az áruk van a csillagok között.
Idővel persze nem úszod meg, de annyiért eladni, amennyit kapsz érte, nos nem érdemes, mert mit is kapnál érte? Egy fél alaplapot?
Nekem is hasonló gépem van, csak éppen egy FX-8350-es, amit éppen egy hónapja húztam fel 4,62GHz-re és stabilan állja is a sarat.
Hogy nem volt erős új korában sem, Bha... ...ennek ellenére mind a mai napig nem találtam olyan programot, amit ne tudtam volna érdemlegesen is használni.
Ha egyáltalán normalizálódnának az árak, akkor elgondolkoznék egy cserén, de mivel mindig lesz olyan hülye, aki akár másfél milliót is kiad egy videokártyára, addig ez egy piszok jó üzlet!
Az az igazság hogy gondolkoztam azon is hogy most a covid miatt meg sok minden más (chiphiány) is emelkedtek a árak, nem lehet hogy most többért tudom eladni mint pár év múlva?
A teljesítményével nekem sem nagyon volt gondom, amit kellett kiszolgált,
játszani meg tudtam rajta, mert nincs rá időm... de főleg az a bajom,hogy nem tudom magamma vinni utazásokkor, és azt meg most nem tudom megengedni hogy vegyek e mellé egy laptopot, mert az lenne igazából a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!