Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt a HDD-kel? SOS

Mi történt a HDD-kel? SOS

Figyelt kérdés

Vettem egy 2tb-os vinyót, hogy a meglévő 1 terrásat lecseréljem. Betettem a gépbe, minden ment faszán, a régit átmásoltam az újra.

Ezután jött volna a gép szétszedése, hogy a régit kivegyen és az új bekerüljön a foglalatba. Viszont mikor már csak a 2tb-os volt benne, a disk management és a windows egyáltalán nem látta. Visszatettem e régit is és már egyiket sem látja a gép, pedig hallom hogy elindulnak a géppel együtt.

2021. nov. 24. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Betűjelet adtál neki?
2021. nov. 24. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Sata vezérlőt nem tiltottad le véletlenül? Másik porton próbáltad?
2021. nov. 24. 18:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Adtam neki betűjelet persze. Az előző hdd adatait is rátettem es működött. Most a kábel es port cserével szórakozok hátha megoldja
2021. nov. 24. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Gebedjek meg ha értem az összefüggest. Mindket hdd esetében engedélyeztem a hotplug funkciót es már működnek újraindítas után.
2021. nov. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!