Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes most gépet összerakni...

Érdemes most gépet összerakni vagy inkább PS5-öt érdemes venni gamingre?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 17:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Gaming a cél, de ami miatt hogy nem jönnek ki PC-re konzolos címek, gondolkodom a gépépítésen, de nem tudom lehet PS5-ttel jobban járnék, ehhez keresek tanácsot.
2021. nov. 22. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én örök pc-s vagyok, de most talán jobban megéri a PS5, mivel 500 ezer alatt normális gépet nem raksz össze.
2021. nov. 22. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Minimum 700-ból raksz össze egy normális PC-t max. 5 évre ezért kérdem.
2021. nov. 22. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:

PC-s voltam világ életemben, de van konzolom.

Őszintén, nekem nem jött át a konzolosdi, call of duty és hasonló típusú játékok nekem annyira irányíthatatlanok karral, de az autósport játékok egész jól bejönnek, GT:sport-ot még most is tolom vele.

De azért 12 éves korom óta amennyire ráált a kezem a billentyű+egér párosra azért sokkal jobb azzal.

A másik dolog a grafika amit észrevettem, hogyha kezd melege lenni a konzolnak (egyébként PS4 Slim, 2020 tavaszi) akkor a grafikából visszavesz autómatikusan, ami azért eléggé idegesítő mikor egy tombraidert végigtolnék és random homályos lesz a grafika vagy az object.

PC-vel ilyet soha nem láttam hál istennek.

De igen egyetértek azzal is, hogy a jelenlegi árak mellett sokmindent kívánok a rengeteg "vájárnak a föld alatt" főleg azt, hogy dögöljön meg.

2016.08. vagy 9.-k hóban jelent meg a GTX1060, akkor megvettem 82 ezerért 3 év garival, épp tegnap néztem, hogy az a fajta ami nekem van (majdnem a leggyengébb az összes 1060 közül) 120-ért megy használtan...

És ugye ha már fejlesztettem 11400-ra azért úgy csiklandozza a lelkemet, hogy kellene egy GTX1080Ti vagy RTX 2070 (21:9 monitorhoz), de hát tudja mindeki ki fog 80 meg 140 ezer forintot érő használt hardvert megvenni 3x vagy 4x-es áron...

Meg azért fogadni merek, hogy a drága gyártók is hasonlóan állnak hozzá a dolgokhoz anyagi tekintetben, mert jól esik nekik, viszont itt azt nem értem, hogy az AMD RX6000-es szériából baromi sok helyen látok készletet mégis olyan áron mennek mint állat és kb senki nem veszi akkor az miért van olyan magas áron.

Egy szónak is száz a vége, de ha nincs jelenleg egy legalább GTX970-es kártyád az asztal fiókjában akkor inkább vegyél egy konzolt, akármennyire is nem szeretem ezt mondani de méééérföldekkel jobban jársz vele.

2021. nov. 22. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem van pc-m is, PS5-öm is.

Hol egyikkel játszom, hol másikkal.

A lényeg, hogy adott játékot addig játszom, míg elég nem lesz belőle vagy a végére nem érek.

Nincs gondom a kontrollerrel.

BF1-et toltam vele, meglepően jó volt.

Subnauticat platinára játszottam.

AstroBot-ot is.

Az új Ratchet-et is végigtoltam. Meg a Horizon-t.

Gyerekkoromban főleg Commodore Joy-jal toltam. Később bill+egér jött. Aztán egyéb vezérlők is.

Jelenleg mindegy.

A lényeg, hogy ne felejtsem el a gombkiosztást.

Jelenleg a PS5 jobban megéri.

4K 60 FPS, amelyik játék támogatja.

Ilyen tudású PC-t sokkal többől raksz össze.

Bár PC-t másra is lehet használni, nem csak játékra. PS elég korlátozott ebben.

2021. nov. 22. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobban jársz egy ps5 és egy netezős laptoppal vagy géppel
2021. nov. 23. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
FPS játékokat bill+egérrel érdemes játszani, így a konzol alapból kilőve...
2021. nov. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!