Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép lefagy? (Több lent)

Danimako kérdése:

Számítógép lefagy? (Több lent)

Figyelt kérdés
Múlt héten használat közben egyszer csak leállt a gép, és megpróbált újraindulni, eközben lefagyott, ezért kényszerítve leállítottam. Aztán elmentem hétvégére, így nem is használtam a gépet. Ma el akartam indítani, lefagyott a windows logo-nál. Második indításra elindult, gondoltam megnézem van-e valami frissítés, bementem a gépházban a frissítésekhez, kicsit töltött majd leállt és megpróbált újraindulni, majd eközben a biosnál lefagyott. Mégegyszer megpróbáltam, ugyanez történt. Van valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatja ezt? Illetve milyen megoldás létezik erre? Én nem szoftveres gondot gyanítok, mert nagyon óvatos vagyok, rendet tartok a gépen, nem is nagyon böngészek rajta, mindig minden program a legfrissebb verzión fut.

2021. nov. 22. 16:06
 1/6 Elvilegszaki ***** válasza:

Van olyan bővítőkártya a gépben, aminek külön driver kell? pl. pcie soros portos bővítőkártya vagy más egyéb csatlakoztatott eszköz?

A frissítés telepítése során is jöhetnek problémák, ha nem megfelelően indul újra a gép például

2021. nov. 22. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:

mivel windowsba való belépés után is elég gyorsan lefagy, így meg kellene próbálni újrarakni a windowst...

Noss ha újratelepítés közben is lefagy egészen míg fel nincs telepítve akkor biztos, hogy hardveres probléma van.,

(persze próbálj eredetit feltenni a microsoft oldaláról)

2021. nov. 22. 16:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Van bővítőkártya, pci express hálózati kártya, a windows pedig eredeti
2021. nov. 22. 17:29
 4/6 CspCsj ***** válasza:

SSD/HDD kondíciója-állapota milyen lehet?

Pl. HDSentinel: [link]

Az első lefagyás időpontja körül került valami az Eseménynaplóba?

2021. nov. 22. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is vagy a rendszermeghajtó hibájára, vagy táphibára gyanakszom.
2021. nov. 23. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:
A hdd sentinel szerint semmi baja nem volt a hdd-nek, 100%os volt mielőtt történt az eset, most viszont nem tudom megnézni, mert nem jutok el odáig. A táp dolog érdekesen hangzik, lehet van benne valami
2021. nov. 23. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!