Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PhysX P1 érhet valamit?

PhysX P1 érhet valamit?

Figyelt kérdés

Anno még valamikor 15 éve kb volt ez a dedikált PhysX hardver. Aztán kicsivel a megjelenése után vettem egyet már valakitől használtan elég nyomott áron.

Nagy jövője ebben a formában tényleg nem lett, viszont pakolászás közben megtaláltam magát a kártyát, dobozát, meg pár apróságot amit hozzá adtak.

Érhet ez valami, mármint nem mint használni, hanem amolyan gyűjtői darabnak vagy mehet kukába?

2021. nov. 22. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:

eBay-en 60-80000 Ft-ért vesztegetik:

[link]

kommunális kukába semmiképpen ne dobd ki.

Egyrészt - mivel működőképes - pazarlás, másrészt környezetszennyezés, éppen ezért ha működésképtelen lenne - mivel elektronikai veszélyes hulladéknak számít - hulladékudvarban leadható a többi feleslegessé vált elektronikai hulladékkal együtt.

2021. nov. 22. 01:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is rossz akkor, ugyanilyen Asus egyébként. Akkor asszem elteszem félre aztán majd ha lesz kis időm megnézem, hogy lehet feltenni pár aprós oldalra.
2021. nov. 22. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp érték. Én is elgondolkodtam rajta, hogy majd szeretnék venni. Jelenleg még nem érdekel az a korszak.

Ha.szépen megvan mindene, akkor akár most is meghordetheted, de az se baj, ha elrakod még 10 évvel későbbre.

2021. nov. 22. 01:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát gondolom jobban inkább az olyan helyeken érdemes mint a linkelt Ebay, viszont ott még nem hirdettem soha, így azért annak utána kell néznem, hogy ezek a külföldi oldalak hogy vannak, meg szállítást ilyesmit hogy lehet intézni.
2021. nov. 22. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!