Valaki halott már ilyenről?
Figyelt kérdés
Van nekem egy GTX 1050Ti videokártyám, semmi gond nem volt vele mindaddig amíg nem volt setup csere. Cseréltem, alaplapot, processzort és ez után mikor összeraktam a configot, újra telepítettem és mintha nem jelezte volna a videokártyát a rendszer, mivel gyanús volt nekem a felbontás is és a képminőség, és jelentősen lelassult a gép!
Mikor elkezdtem feltelepíteni a videókártya drivereit, az Nvidia által, többször is kifogyott és csak újra telepítés után indult el ismét. Nem bootolt be az is lefagyott. Ha valaki tud segíteni megköszönném!
#hardver #Processzor, alaplap
2021. nov. 18. 21:48
1/2 anonim válasza:
Elég általános dolog ez, igen, sajnos...
Milyen tápegység?
2/2 A kérdező kommentje:
chieftec gps-550AB-A 550W
2021. nov. 20. 01:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!