A grafikus mag szempontjából mi a külömbség ha összevetem a Ryzen5 3500u-t a Ryzen5 5500u-val? Lessz eltérés a 2 notebook között?
3.
Tehát a ryzen5 5500u kb egy régebbi graf.kártya teljesitményével azonos igaz? Melyikkel is?
Engedd el,még a kérdést sem értette.
Lesz eltérés, az újabb RX Vega 7 10-15%-kal erősebb, mint az előd Vega 8, bár ez sok mindent nem jelent a grafikai teljesítmény szempontjából, a 60 helyett 66FPS Low grafikán az töklényegtelen.
Az 5500U nagy előnye amire a #1 utalt, processzorteljesítményben sokkal jobb az 5500U.
"Tehát a ryzen5 5500u kb egy régebbi graf.kártya teljesitményével azonos igaz? Melyikkel is?"
~ GTX650, GTX460..
5.
Köszike. Világos akkor hogy a 10-15 százaléknyi külömbség nem váltja meg a világot még ha a magok illetve szállak terén teljesen más is a helyzet.
8.mindegy.
Én tettem fel féreérthetően a kérdést szóval ez az én saram de azért köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!