Milyen billentyűzetet ajánlanátok viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
Elsősorban játékra használnám és mechanikusra szeretnék váltani. Cooler Master MS110-et néztem(tudom, hogy ez nem teljesen mechanikus).
Nem nagyon értek hozzá, ezért szeretnék kérni tapasztalatokat illetve más ajánlásokat. Ami fontos, hogy piros switches legyen, magyar kiosztás numpaddal, és több fokozatos rgb.
2021. nov. 16. 17:16
1/2 Jankee válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy egy gamer (vagy annak mondott) billentyűzet jobb lenne, mint egy nem gamer. Tudom, az egyszerre lenyomható billentyűk aránya nagyobb, de ott is túllőttek a célon, mert nem nyomsz le még ötöt sem egyszerre. Én mostanában, mivel írok is, csandes olcsóként HAMA KC-550. Semmi értéktelen csicsa, fehéren világít, stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!