Mi a véleményetek errol a laptoprol? :6gb ram ddr3, ati radeon hd 5650 1gb ddr3 dx11, intel core i5 430m 2.26-2.53ghz. Vinné ez a legujabb játékokat?
egyértelműen. azonban 6 gb ram... jézusom. ha jól tudom nemmindegyik op. rendszer tudja kihasználni még a 4et semi. szerintem felesleges ilyen erős gép. lehet hogy továbbra is folyamatosan nőnek majd a gépigények, de amikor az lesz a megfelelő, hogy ekkora gépigény kell... na addigra szerintem tönkremegy ez a gép :).
de ha vanhozzá egy zsák pénzed szerintem vedd meg :D
Vinni fogja a mostani játékokat (nem fullon)csak nehogy csalódj, mert lehet hogy 6gb ram van benne, de a videókártya akkor is egy ati mobility.
Nem nyujt feleakkora teljesítményt se mint egy pc-be való HD5000-es szériás kártya.
A legnagyobb tényező ugyis a vga, és ilyen kártyával találsz olyan laptopot amibe 4gb ram van, és jóval olcsóbb is.
A procit hiába lehet húzni, ne húzd mert nem lehet úgy hűteni.
Helyedbe a többletből vennék fasza hűtőpadot, hordozható hdd-t, táskát, stb.
De ha nem sajnálod rá akkor vedd meg nyugodtan.
NOTEBOOK NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!
már csak azért is, mert a GPU-nak PASSZÍV a hűtése!
szétbontottam már jópár darabot, és elborzadtam, hogy egy sim-kártya nagyságú bordájuk van, hőcsővel a processzorra vezetve.
Nos tudjuk, a hőcső csak akkor működik hatékonyan, ha NAGY a hőmérséklet különbség a 2 végpontja között :D
gyakorlatilag: CPU 40, GPU 80 °C
"Utolsó:a hűtőpad mire való?"
Arra, hogy egy félmilliós laptopból asztali gépet csináljunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!