Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vezeték nélküli egérben...

Vezeték nélküli egérben meddig bírja az elem?

Figyelt kérdés

Nem a duracell, energizerre stb gondolok..

Elemre elköltöm sokszorosan a vételárát, megéri a vezeték nélküli egyáltalán?

2021. nov. 13. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom hogy ha 1 méternél nincs messzebb a gép akkor fölös.

Egyébként elemenként változó, az se mindegy hogy alkáli elem vagy lítiumos.

Nem mindegy mennyit nyomkodod meg mennyit van készenlétben az egér.

2021. nov. 13. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Akár egy hétig is..
2021. nov. 13. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

céges egeremben fél évig szokta.

Amúgy én akkumulátort szoktam beletenni a sajátokba, 2-3 hétig bírják, aztán éjszaka feltöltenek.

2021. nov. 13. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes a filléres szarokat venni. Egyszer vegyél egy normális tölthető li-ion akksisat, amit használat közben is tölthetsz szükség esetén.
2021. nov. 14. 01:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is utáltam a vezetéket rángatni, sokkal kényelmesebb az elemes, simán megéri az árát. A legelső egerem elemes volt, ezt szoktam meg.

Egértől és elemtől függ az élettartam.

Most Varta Longlife elemet tudok szerezni a munkahelyről, de mikor nem tudtam, akkor is csak tartaléknak volt egy rossz vezetékes egér. Ez az elem legalább fél évet bír, erős használat mellett. 12-es csomagban valamivel 100 Ft fölött van darabja.

Régebben volt két pár akku, felváltva töltöttem, ameddig ki nem nyiffantak.

2021. nov. 14. 05:05
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

Elem és egér függő. Gagyibb termékek hamarabb leszívják az elemet.

Nekem Logitech MK520 -as szettem volt, az egér részét külön is kapni lehetett. (Már meg nem mondom annak mi volt a típusa.)

Sima Duracelt vettem bele mindig, gyárilag is azzal adták. Tehát semmi méreg drága tartós elemről nem volt szó.

Itt a gyártó 3 évet ígér a billentyűzetre másfél évet az egérre:

[link]

Természetesen ezt nem tudta teljesíteni, de így is fél évig simán kihúztam egy elem cserével az egérben. De én rengeteget használtam, hétvégén is Gamingre. És sosem kapcsoltam ki a főkapcsolóval.

Gondolom a másfél év normál irodai használat mellett lett volna meg, úgy ha munka végeztével mindig ki van kapcsolva.

Szóval nagyon nem mindegy a termék de a technológia sem. A régi világítós optikák hamar leszopkodják az energiát. De az újfajta lézerek és a látható fényt ki nem adó optikák jóval tovább bírják.

2021. nov. 14. 06:44
 7/8 P.O.C. ***** válasza:

Még kis adalék információ, hogy áprilisban újítottam egy HP Travel Bluetooth optikai egeret a laptopomhoz. Azóta átlagosnak számító használatban van. A saját szoftvere még 70% -os töltöttséget ír jelenleg. Az azért nem rossz. :)

Picivel több mint fél év alatt csak 30% -ot merült. Mondjuk ezt rendszeresen kikapcsolom, ha leállítom a laptopot.

2021. nov. 14. 07:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Egérfüggő. Logitech Unified évekig bírja, nekem Marathon ehér van ami gyári elemmel elvileg 3 évig elmegy, és szerintem ez meg is volt.
2021. nov. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!