Ha a videókártyámon 1 HDMI kimenet van, elosztóval rádughatok több monitort?
Egy GTX 1080 OC videókártyám van. Ebből sajnos csak 1 db HDMI kimenet jön ki. (az alaplapon is van egy, de nem hiszem hogy működne ha egyet ide egyet oda dugnék.. vagy nem?)
Van egy monitorom, és van egy TV-m. Rá szeretném dugni mind a kettőt a számítógépre, hogy nézhessek a TV-n sorozatokat, filmeket.
Ez így megoldható valahogy? Esetleg van olyan hogy HDMI elosztó ami így működik és jó működhet?
Létezik ilyen HDMI elosztó.
2-4 ezer között találtam is párat, két irányúak is vannak, vagy olyan is, amin a kapcsolóval azt választod, hogy a 2 kimetből melyiken küldjön ki jelet.
Én azt javasolnám, amin a kimenetet tudod választani, mert ha nem kell a TV-re mégis kiküldeni a jelet de be van kapcsolva attól még lehet, hogy "készenlét" miatt oda is kiküldi a képet ami a VGA teljesítményéből elvesz főleg ha esetleg játszol.
A monitor lg ?:) Mert ha igen akkor gratula 5 éve vettem és a mai napig imádom :)
És maradj a dp átalakítonal jó lesz az :)
Igen, lg 29wk500-p, én is kb 5 éve vettem :D
Köszi a segítséget mindenki !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!