A hd 6970 vagy a gtx 570 a jobb kártya ? ki melyiket választaná
Pont erről beszélek, hogy ugyan annyi pénzért a legjobbat kell választani. A kérdező nyilván nem azért keres ennyiért videókártyát mert van pénzre jobbra, te okos.
Nyilván ha választhatnék, hogy a hd6950 25 ezerért vagy az r9 30 ezerért akkor az r9-et választanám.
Legutóbb egy HD6970-et 5 ezer forintért vettem, annyiért meg nincs újonnan kártya és a használt piacon sincs jobb.
De ha így vesszük akkor ~25 ezerért az használt r9 290 vagy gt1030 akkor nyilván az r9.
Amúgy meg valószínűleg nem azokra a játékokra kell neki amiket a Legacy driver már nem támogat.
14: " HD6970-et 5 ezer forintért vettem,.. " Működőt? Mert én leharcolt 6850eket szoktam 15ért látni.
2 éve még 12ezerért vettem gt 1030-at és 25ért adtam el a 1050TI-t. Borzasztó, ahogyan elszálltak az árak, de sajnos attól még nem lettek használhatóbbak, hogy drágábbak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!