Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Túl hangos laptop mi lehet a...

Túl hangos laptop mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég vettem egy drága gamer laptopot. Nagyon gyors,de néha olyan szinten hangos lesz mint egy traktor kb. És van hogy amikor ez van alig csinálok valamit,és nem is kellene hogy ekkor terhelve legyen a gép. Vadonatúj.hogyan tudom csökkenteni a zajt? Alapvetően halk a laptop.
2021. nov. 9. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nem írtad milyen márkájú.

Nekem (Asus) néha alvó állapotból "ébredve"

elindult a ventilátor teljes intenzitással,

és nem állt meg csak ha leállítottam.

Pedig a hőmérsékleti állapot ezt nem indokolta.

Nálam(szerintem)a my asus applikáció zavarodott

össze néha. Hál' istennek megszűnt a kellemetlen

jelenség.

2021. nov. 9. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha teljesítményt akarsz az hővel jár, azt meg hűteni kell. Minden gamer laptop hangos terhelés alatt.
2021. nov. 9. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez enyémnek is olyan hangja van, mint egy botmixernek, amikor fullon pörög a venti. A teljesítmény hővel jár.
2021. nov. 10. 00:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is asus van,köszi amugy a válaszokat. Én értem hogyha belövök egy jatekot akkor menni kell a hűtésnek,de ha megnyitok egy google chromeot meg netflixet belövöm ne akarjon már elrepülni a laptop,mikor alig visz le pár százalékot a proci használatból..
2021. nov. 10. 08:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem inkább olyan amugy srácok,hogy teljesen halk,majd gondol egyet és 10-30 másodpercig elakar repülni. Majd leáll,és néha ezt újra kezdi úgy,hogy nincs megterhelve.
2021. nov. 10. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy Te magad "nem csinálsz rajta semmit", pont ilyenkor szoktak a háttérben elindulni az erőforrás-igényesebb folyamatok. (Pl frissítések, stb)

Mivel ez kb. maximum pár percet szokott igénybe venni, ezért van az, hogy 5-10 perc után lehalkul ismét.

2021. nov. 10. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!