Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó lesz-e ez a processzor?

Jó lesz-e ez a processzor?

Figyelt kérdés

A laptopomba szeretnék egy jobb processzort, csak az a baj, hogy a processzor FSB.je: 1066Mhz, a laptopom meg csak 800MHz-ig bírja kezelni. Szal végülis megéir-e ezt a processzort beletenni: (Intel Core 2 Duo P7350 2,0GHz, 3mb cash, 1066Mhz FSB és PGA478-as tokozás) E helyett(tehát ez az alap CPU ami most a gépben megy): Intel Pentium DUal-COre 2.0GHz, 1 Mb cash, 800 MHz FSB.

Szerintetek nem lesz vmi gubanc az új processzorral?

2010. szept. 3. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
A notebookok nem a bővíthetőségükről híresek. Nem is éri meg. Ha már kevés, azt egy az egyben szokták cserélni.
2010. szept. 3. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
SZIA, NEM VAGYOK PROFI DE SZTEM NEM LESSZ AZ JÓ MERT AZ F.S.B TUDOMÁSOM SZERINT A RAMM-OT ÉS A PROCESSZORT KÖTI ÖSSZE ÉS HA NEM ELÉG GYORSZ AKKOR GYAKORLATILAG NEM KAPOD MEGA A PROCESSZOROD NORMÁLIS SEBESSÉGÉT EZÁLTAL PÉNZT DOBSZ KI HA TÉVEDNÉK AKKOR BOCSÁNAT
2010. szept. 3. 23:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát de most beszámítaná 10-ért a mostanit és még 1 tizes lenne a proci, de azt írta ha nem jó akkor vissza csinálhatjuk az üzletet, tehát csak a posta költség megy el, ha nem lenne jó.
2010. szept. 3. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Menni fog szerintem csak 800az FSBvel.

Ha tévedek javítson ki valaki.

Amúgy 3x annyi cash és újabb technológia..

2010. szept. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!