Patrik457 kérdése:
Help! problémám van egy gigabyte b450m s2h alaplapom amiben egy ryzen 5 1600af hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Srácok nekem van most problémám van egy gigabyte b450m s2h alaplapom amiben egy ryzen 5 1600af van és az történt hogy kivettem a vga és rádugtam az integrál grafikára a kábelt és nem működött no jó de nem tudtam hogy nincs integrál a prociban na de utána tettem bele egy 1070ti és utána az sem adott képet és 100% müködik biost próbáltam resetelni de semmi tudnátok segiteni?2021. nov. 8. 00:46
1/5 anonim válasza:
Szevasz Patrik!
Látom gépészkedni próbáltál úgy, hogy nem is értessz hozzá!
Miért nem veszel egy olyan gepet, amikben ezek megvannak.
Az integrált kéne a gépedbe integrálni öcsisajt! Túl erős cucc amit vettél Buksi! Géped ezt nem fogja elbírni szerintem! Ideje hasznosabb hobbit keresni! Szevasz Patrik!
2/5 anonim válasza:
Közeli számtech-boltba vidd be, de előtte hívd fel őket: vállalják -e hogy ránéznek.
3/5 anonim válasza:
A 1070ti-ra rádugtad a 8 pines tápcsatlakozót?
4/5 A kérdező kommentje:
Figyelj első Válaszoló eladtam a régi grafikámat És vettem egy ujjat de miközben nem volt Kártyám rá akartam dugni az Integráltra De utána rájöttem hogy nincs benne szóval megkérhetlek egy kicsit együtt érz.. Igen rádugtam a 8 pines táp csatlakozót És meg is cseréltem azzal ami az alaplapra van dugva és semmi megmondanátok hogyMit cseréljek ki hogy megoldódjon a probléma alaplapot vagy procit
2021. nov. 8. 20:10
5/5 anonim válasza:
Te inkább ne nyulj hozzá, ne gépészkedj! Menj el egy számítástechnikai szaküzletbe, ahogy már irtak!
Szevassz Patrik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!