Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PC filmnézés közben leállt,...

007Prof kérdése:

A PC filmnézés közben leállt, azóta nem tudok életet verni bele. PC zúg,se kép se hang. Lekapcsolni nem tudom,csak áramtalanítással. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Kivettem a gombelemet, hogy reseteljem a gépet, nincs változás. Amikor lehalt, kikapcsolt a mechanikus billentyűzet világítása is.

#PC #kép #leállás #nincs hang #Reset nem segít
2021. nov. 4. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Mindent lehúznék, hagynék benne 1 RAMot és bekapcs..

Ha netán van benne BIOS pittyegéshez "hangszóró", még RAM se kell (úgy tudom), úgy próbáld..

2021. nov. 4. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha van rá lehetőséged, próbáld ki egy csere tápegységgel, elindul-e.
2021. nov. 4. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem kapcsol ki gombnyomásra akkor alaplap kuka.
2021. nov. 4. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Frissítés: most bejött a gép. Lehet, hogy túlmelegedett valami, vagy csak idő kellett neki, hogy felfogja a gombelem kivételét. Mert a Bios-ban kellett az alapbeállításokat elfogadtatni vele. Tudjátok F10, Save and exit.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, röpködtek a zöld pipák :)

2021. nov. 4. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Folyt köv; 5 perc film után ismét meghalt a gép. 3asnak lesz igaza, szerintem. Alaplap kuka:(
2021. nov. 4. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább táp...
2021. nov. 4. 19:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért is a táp?
2021. nov. 4. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehet. Tapasztaltam. Bár nálam a táp úgy behalt hogy gép be se kapcsolt, sehogy. Ha az alaplap behal meg a gép ugye megy, elindul, ventik pörögnek, de se kép, se semmi más.

Viszont egy tápcsere egyszerűbb és olcsóbb, mint egy alaplap. Ha régi típusod van nehezebb csere lapot találni.

2021. nov. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!