Meglévő monitor mellé másikat bedugva, egyik monitor sem kap jelet. Mi okozhatja?
Legalább 5 éve ugyanaz a monitorom van, működik gond nélkül. Vettem mellé egy másik ugyanolyan kaliberűt, az szintén működik gond nélkül. Tehát külön külön működik mindkét monitor. VGA HDMI átalakítóval megy/menne mindkettő. A kártyán (RX 580) 2 HDMI port van, ezek közül mindegy hova dugom akármelyik monitort, magában működik, de ha a másik portba bedugom a másik monitort is, akkor egyből kiírja mindkettő hogy No Signal. Össze vissza cserélgettem a portokat, de semmi. A legérdekesebb az, hogy amikor legelőször próbáltam, akkor kb fél percig működött a kettő egyszerre, éppen kattintottam volna bele a Display settings-be, mire mindkettő elkezdett No Signal-ozni... Onnantól akárhogy cserélgettem a kábeleket, bekapcsoláskor istant No Signal.
Valami ötlet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!