Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond a géppel?

Mi lehet a gond a géppel?

Figyelt kérdés
Van egy 2016 ban rendelésre összerakott gépem . merevlemez olyan 460 giga kőrül van- 4 hely van benne ahova ramot lehet tenni .Eredetileg az első és 3. helyen volt egyenként 2-2 tehát őszesen 4gb ram bennne .Nemrég raktam bele egy darab 8 gb ramot az első helyre. Igy működik a gép . Az egyik 2gb ramot megpróbáltam visszatenni az eredeti 3. helyre de igy nem fogadja el a gép.( biztos hogy jól pattintottam bele ,le ellenőriztem !) Lehetséges hogy a 8gb ram mellé csak egy másik 8gb ramot lehet párosítani ? mert már csak erre tudok gondolni! Elindul aztán vissza megáll ha benne van a 3. helyen a 2gb ram is.

2021. nov. 3. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld a 2-es slot-ba is.

Mennie kell úgy is ha más a kapacitás.

Késleltetési idő, RAM frekvencia gondolom azonos?

2021. nov. 3. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az alaplap és processzor típusának ismerete nélkül erre nehéz válaszolni.
2021. nov. 3. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:

megnéztem: Intel (r) core(TM)i3-4170cpu@

3,70 gigaherz és 64 bites

2021. nov. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!