Pendrive nem kezeli jól a pc, a tv igen, miért?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy pendrivot, mert rufus program telepítéshez kellene, első kőrben még felismerte a számítógépem, de ahogy kivettem és vissza, azt írja, hogy formázni kell. De hiába formázzam, utána fel sem ismeri és ha véletlen fel, formázást kér, de aztán nuku. Belerakram a tv-be, ott is egyből formázást írt, utána működött. Van kb 7- usb port a pc-n, de egyikkel sem működik, igaz ilyen noname. Egy másik pendrive jól felismeri ami már régi, ez meg új. Mit lehetne tenni? Köszi.2021. nov. 2. 17:36
1/9 anonim válasza:
Más pendrive a pc-vel jó? Más pc-n a pendrive jó?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen jó.
2021. nov. 2. 18:18
4/9 A kérdező kommentje:
Először ahogy adott volt, fat32 lett formázva. Aztán mivel nem sikerül a rufusnak felismernie a pendriveot, ismét formáztam, de ntsf-re. De kiírta, hogy sikertelen a formázás, aztán utána már fel sem ismeri. Lehet tönkrement.
2021. nov. 2. 18:55
5/9 A kérdező kommentje:
A rufusban azt írta, hogy no boot, 32gb, lehet, hogy particionálni kellene, mert vmiért túl nagyméretű?
2021. nov. 2. 18:58
6/9 A kérdező kommentje:
Az nem tudom számít e, hogy csak 2.0 az usb port? Régi gép, a régi pendrive is, amivel jó.
2021. nov. 2. 19:17
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez behalt, csak az nem tudom, hogy a formázástól vagy mert ilyen noname gagyi?
2021. nov. 2. 19:34
8/9 A kérdező kommentje:
Nos, sikerült megoldanom, van egy diskpart nevű program, amivel ha szektorgiba fordult elő, akkor meg lehet javítani.
2021. nov. 2. 20:12
9/9 anonim válasza:
Rufusban néha elsőre nem formázta aztán meg igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!