Papics kérdése:
Egy Minecraft túlélő szerverhez miért nem elég 1.5GB RAM, amiben ketten játszunk?
Figyelt kérdés
És mennyi kéne? Utána néztem, egyik helyen százvalamennyi mega/játékos-t írtak, a másikon meg, hogy az első 10 slot 1GB, minden további 5 slot +1GB, illetve, hogy 2GB világméretenként még +1GB. Modokat nem használunk.2021. okt. 31. 20:14
1/7 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de...
"az első 10 slot 1GB"
"világméretenként még +1GB"
Ez nekem 2 GB-ra jön ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem világméretenként, hanem 2GB világméret=1GB.
2021. okt. 31. 20:50
3/7 anonim válasza:
Két embernek olyan 800-900MB kell, de ez a nagyon minimum! Inkább többel számolj.
4/7 anonim válasza:
Én amikor 3-4 haverommal játszottam adtam neki 4GB ramot és elég volt neki, pedig WorldEditeztünk is mellé.
5/7 anonim válasza:
Meg régen, talán 1.3.x verzióval csináltunk haverommal egy szervert kettőnknek.
Modok nélkül sima túlélő szerver és elég szűkös volt a memória.
Hiába rendeltem hozzá 4 GB-ot elég közel voltunk a teljes kihasználtsághoz. Ha lementem a netherbe és haverom utánam jött leállt az egész szerver a kevés memóriára hivatkozva.
Most azóta nem tudom mennyit változott a játék de jobban jársz ha játékosként számolsz minimum 1,5GB-ot.
6/7 anonim válasza:
nekem már ment 4 GB-tal is összvissz, de max 5-en is játszunk.
Ami nagyon fontos az a feltöltési sebesség
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. nov. 12. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!