Ezt a használt gépet mennyiért tudnám kb. eladni így egyben házzal együtt?
Figyelt kérdés
Ez a gép most lett 5 éve hogy megvettem, rendszeresen volt karbantartva és minden működik, a gép elemei: Alaplap: Gigabyte H310 D3, Proci: Intel core i3-6100, GPU: Nvidia GeForce GTX 750Ti 2gb, Memória: Kingston HyperX 2x4GB Ram (8GB), 240GB SSD, 1TB HDD, Táp: Kolink RL-400 80Plus Bronze, Ház: Aerocool V3X2021. okt. 29. 18:55
1/5 anonim válasza:
vagy a lap vagy a proci nem stimel vagy pedig elírás egyébként olyan 80K
2/5 anonim válasza:
I3 6100 10k
H110 10k
2x4gb 7k
Gtx 750 ti 20-25k
240gb SSD 7k
1tb hdd 7k
400W 5k
Ház 5k
Összesen:maximum 70k
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
h310 honnan jott?
240ezer maradhat vagy menjek feljebb?
Max. 70 +1
amugy hogyhogy nem tudtad eladni eddig? Fel eve arulod nem? Vagy hasznaltad?
140 ert arultad minimum ugye?
senki nem kenyszerit hogy eladd
de ha tobbert arulod (70 nel) akkor a vevovel tolsz ki
termeszetesen nem tiltja senki ezt sem, de azert nem tul szep dolog
4/5 anonim válasza:
70 kb a reális maximuma, de örülhetsz, ha 60-ért el tudod majd adni.
Videokártya még viszonylag keresett, mert e-sportra épp elég minimum beállításokkal (lol, csgo, fortnite, gta v, stb..), és mellé a proci se nagyon lenne limitáló tényező, ram is elég, ssd is jó pont.
Ez lehet talán a marketingje
Friss teszt:
5/5 A kérdező kommentje:
3/4-es kommentelő: Közveszélyes Kontár nem tudom miről beszélsz, sehol sem hirdettem még meg a gépet, valakivel összekeverhetsz, nem kéne egyből így lenézni az embert csak egy kérdést tettem fel, hisz ezért van ez az oldal!
2021. okt. 31. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!