Megéri megvenni ezt a notebookot? Nem értek annyira hozzá és szeretném lecserélni a 7 éves gépemet. Érezhető lesz a különbség, vagy nem sok?
A régi gépem:
Acer aspire E1-772G
Problémám nincs vele, mindenre elég, amit csinálok.
Viszont amitől tartok, hogy mivel már 7 éves, ki tudja meddig bírja.
Akku ideje új akksival is 2 óra maximum.
Szerintem még jó áron el tudom adni, így megérné a csere!
Amit kinéztem:
Acer Aspire 3 - A317-33-C751
Ami tetszik benne, hogy van benne 256GB SSD is, így gondolom gyorsabban reagál majd.
Illetve az 5-7 órás akku idő is nagyon jól hangzik!
Sokkal jobb lesz és erősebb a kinézett új notebook, mint az előzőm?
Vagy nem nagyon lesz érezhető különbség?
Illetve ami még fontos kérdésem lenne, hogy lehet ebben bővíteni a memóriát? (a régi gépem is olcsóbb volt sokkal, a kisebb gyári memóriával, majd vettem belevaló memóriakártyát és kb 10.000Ft felárral 4GB ról 16GB-ra tudtam bővíteni)
Most is van a piacon gyárilag szerelt 512GB SSD-vel, illetve 8GB DDR4-gyel szerelt változat, de az majdnem 80.000Ft felár!
Nagyon örülnék, ha valaki segítene, mert holnap akár mennék is venni egyet, és szeretnék jól dönteni, megy majd minden válaszra a zöld!
Illetve ebben az árkategóriában tudsz ennél jobbat ajánlani? (200.000ft környéke)
Fontos az akku üzemidő, minimum 15-ös kijelző, de inább 17, illetve, hogy gyorsabb legyen, mint a mostani gépem.
Mivel ez is kihasznál szinte teljesen, így feleslegesen vennék csúcskategóriát.
Amire használom: Ritkán játék (Cs go, vagy ettől lejjebb), filmezés, nagy mennyiségű dokumentum tárolása, tanulás, word...
9# az a gép miben tud többet, vagy mivel jobb, mint ez?
10# inkább 17,3-at szeretnék igen, fontos a nagy kijelző. Ha lenne egy sokkal erősebb, jobb árú 15-os, akkor átgondolnám, de nem sok a különbség, ahogy észrevettem.
A lenovo mint márka, mennyire megbízható? Hp-ról tudom, hogy nem rosszak.
Látom adataiban jobb, mint amit most linkeltem, viszont jól gondolom, hogy nagyon gyors lesz, viszont azzal játszani nem tudok? Se a lenovo, se a hp vga-val.
Utolsó kérdésem, 11#
Ezeket a gépeket néztem újonnan, csak túl drága volt.
Használtan kicsit félek megvenni, főleg, ha nincs rá garancia, illetve honnan tudjam, hogy hány órát volt már hajtva, és milyen körülmények között?
Ha van valami jó tipp, használt gép átnézésére, akkor szívesen fogadom, és elgondolkozok azon is.
(A predator procija oké, hogy i7-8750h, az acernek amit én linkeltem, ott meg i5 ugyan, de valami 10.000 van utána írva.
Ez 2 év generáció különbség, nem? Bár lehet rosszul tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!